Magyar Arany Korona Szövetkezet

Magyar Arany Korona Szövetkezet

FÓKUSZ

FÓKUSZUNK

Erőfeszítéseink alapját minden egészségesen gondolkodó ember aktív részvételével alakítjuk ki, akik érdekeltek abban, hogy a jólét szintjén éljenek, megértsék és megteremtsék az egészséges fejlődéshez szükséges értékeket, melyet minden egyes tagunk számára biztosítunk.

ALAPVETÉS

Támogatjuk a nemzetközi jog tiszteletben tartásán és tisztességes alkalmazásán alapuló nemzetközi rendet.

EMBEREK

Elkötelezettek vagyunk a szegénység és az éhezés minden formájának és megnyilvánulásának megszüntetése mellett. Biztosítjuk, hogy a Magyar Arany Korona Szövetkezet tagjai tisztességes, jogilag egyenlő és egészséges környezetben éljenek.

ORSZÁG

Eltökélt szándékunk, hogy a fogyasztásban és a termelésben egyaránt, racionális viselkedési modellek bevezetésével, megvédjük a  Magyar Arany Korona Szövetkezet tagságát a leépüléstől és a gazdasági ellehetetlenüléstől, a természeti erőforrások ésszerű, a természettel összhangban és harmóniában lévő felhasználásával.

JÓLÉT

Elkötelezettek vagyunk annak biztosítása mellett, hogy minden tagunk a jólét feltételei között élhessen, miközben a gazdasági, társadalmi és technológiai fejlődést a természettel harmóniában fenntartjuk.

VÉDELEM

Eltökélt szándékunk egy olyan kultúra támogatása, amelyben béke, méltányosság és igazságosság uralkodik társadalmi korlátok nélkül, amelyben a félelemnek és az erőszaknak nincs helye. Fenntartható fejlődés nem létezhet béke nélkül, és béke nem létezhet fenntartható fejlődés nélkül.

PARTNERSÉG

Elkötelezettek vagyunk és rendelkezünk a szükséges erőforrásokkal a céljaink és a Magyar Arany Korona Szövetkezeti tagok céljainak megvalósításához. A Magyar Nemzet fenntartható fejlődése érdekében, a megerősített világszolidaritás jegyében alapított, a legszegényebb és legkiszolgáltatottabb lakossági csoportok szükségleteinek kielégítését célozzuk, mint például a nyugdíjasok, a szegénység határán élők és a rászorulók.